Taxi Antwerpen Hasselt Bel + 32 493 88 88 88 thumbnail

Taxi Antwerpen Hasselt Bel + 32 493 88 88 88

Published Apr 06, 23
5 min read

Taxi Antwerpen Hasselt Bel + 32 493 88 88 88

Taxi Antwerpen Hasselt - Betrouwbaar en comfortabel vervoer tussen twee prachtige Belgische steden Als ervaren aanbieder van taxidiensten tussen Antwerpen en Hasselt zijn wij er trots op om u de best mogelijke reiservaring te bieden. Of u nu voor zaken of plezier reist, onze taxichauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele reis tussen deze twee prachtige Belgische steden.

Taxi Antwerpen Hasselt diensten

Onze taxidiensten zijn ontworpen om u de beste reiservaring te bieden. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en deskundig, en zorgen ervoor dat u op tijd en veilig op uw bestemming aankomt. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:
 • Luchthaventransfers
 • Zakelijke ritten
 • Stadsrondritten
 • Bruiloften en andere speciale gelegenheden
 • En nog veel meer!

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn veel redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen voor uw taxi-ritten tussen Antwerpen en Hasselt. Hier zijn slechts enkele redenen waarom we anders zijn dan de rest:
 • Betrouwbare service: onze chauffeurs zijn altijd op tijd en zorgen ervoor dat u op tijd aankomt op uw bestemming.
 • Comfortabele ritten: al onze auto's zijn goed onderhouden en bieden u het beste comfort tijdens uw reis.
 • Professionele chauffeurs: al onze chauffeurs zijn professioneel en deskundig, en hebben jarenlange ervaring in het rijden in de stad.
 • Betaalbare prijzen: we bieden concurrerende tarieven voor al onze diensten, waardoor we een geweldige keuze zijn voor zowel zakenreizigers als toeristen.

Boek uw taxi-rit vandaag nog!

Of u nu een rit van de luchthaven naar uw hotel nodig heeft, of een speciale gelegenheid hebt waarvoor u vervoer nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw taxi-rit tussen Antwerpen en Hasselt te boeken en ontdek waarom we de beste keuze zijn voor uw vervoersbehoeften. Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare taxi service in Antwerpen? Zoek dan niet verder en kies voor Antwerpen Taxi !

Taxi Antwerpen naar Hasselt

Als u een taxi nodig heeft vanuit het hart van Antwerpen naar Hasselt, dan is Taxi Regio Antwerpen het taxibedrijf waar u op kunt rekenen. Voor slechts €125 kunt u een taxi van Antwerpen naar Hasselt nemen, of andersom. Wij bieden betrouwbaar, snel en goedkoop vervoer in alle comfort. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd in de regio vanwege onze service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice bieden wij ook luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer aan. Wij besteden zorgvuldige aandacht aan actuele stratenkennis en service voor de klant. U kunt ons bellen, mailen of ons bestelformulier invullen om een taxirit te boeken van, naar en in Hasselt.

Wacht niet tot het laatste moment om luchthavenvervoer naar Hasselt te regelen.

Reserveer uw luchthaventaxi meteen online bij Taxi Regio Antwerpen. Wij verzorgen het luchthavenvervoer voor Zaventem, Charleroi, Liege, Eindhoven, Rotterdam, Schiphol enz. Dat betekent dat we klanten vervoeren naar alle veelgevraagde luchthavens in Nederland, België en Duitsland en we verzorgen uiteraard ook de terugreis vanaf deze vliegvelden. Met deze taxidienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bedienen we ook reizigers met als bestemming of vertrekpunt Antwerpen centraal station, Brussel midi en Antwerpen luchthaven. Dit doen wij niet alleen in België, maar in heel Europa tegen de beste prijzen. . taxi antwerpen brussel airport
 

Nationale en Internationale Vervoer: Vervoer naar uw luchthaven van keuze

Bent u op zoek naar vervoer naar zowel nationale als internationale luchthavens? Dan bent u bij European Airports Taxi en Taxi Antwerpen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen naar de luchthaven van uw keuze en vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen vertrouwen op een stipte service. Daarom garanderen wij een vlekkeloze service, zodat u altijd op tijd en in alle rust uw vlucht kunt halen.

Onze Thuisbasis in Antwerpen

Ons bedrijf European Airports Taxi en Taxi Antwerpen is gevestigd in Antwerpen en vormt daarom een strategische uitvalsbasis voor het leveren van vervoer aan klanten van en naar de Luchthaven van Antwerpen. Bovendien zijn al onze chauffeurs woonachtig in Antwerpen, waardoor ze goed bekend zijn met de verkeerssituatie om en in de stad. Als u verplaatsing nodig heeft naar Antwerpen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Via ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij u immers op elk moment een taxi bezorgen om u naar uw bestemming te vervoeren. Verblijft u een of meerdere dagen in Antwerpen? Dan bieden wij u graag een volledig overzicht aan van mogelijke verblijfplaatsen.

Professioneel Vervoer

Ons wagenpark bestaat uit allemaal Mercedes-auto's met een zwart exterieur en een licht lederen interieur. Wij hechten veel belang aan het onderhoud van ons wagenpark om zowel uw veiligheid als die van onze chauffeurs te garanderen. Al onze leasewagens worden na drie jaar volledig vervangen en krijgen maandelijks een onderhoudsbeurt. Omdat wij vaak lange afstanden afleggen, biedt dit de beste garantie voor een veilig traject.

Onze Chauffeurs

Bij European Airports Taxi en Taxi Antwerpen stellen wij hoge eisen aan onze chauffeurs. Op die manier kunnen wij een optimale service garanderen. Ons personeel spreekt vloeiend Nederlands, Engels en minstens één extra taal. Bovendien beschikken al onze chauffeurs over grondige kennis van het Belgische wegennet. Zo kunnen zij autonoom de snelste en meest voordelige route bepalen om u tijdig op uw bestemming te brengen. Wij hopen dat u voor uw volgende reis voor European Airports Taxi of Taxi Antwerpen kiest en verzekeren u van onze stipte service en professionele chauffeurs.

Latest Posts

Thaise Massage Berchem

Published Jun 20, 24
8 min read

Thaise Massage Pijnlijk

Published Jun 19, 24
2 min read

Wordt Kinesist Terugbetaald

Published Jun 13, 24
7 min read